Konu: SmS SözLeRiNDe SoN GüNDeM DeV aRSiV... Perş. Tem. 17, 2008 2:35 pm
Ve bU soN dOzdaKi uyuŞturuCum vuR kaLbimdEn aL canımı.!
O suskun akşamın her saatinde, Kaç gece ağladım duyan olmadı, Yıllarca yaşadım kalbim dolmadı, Karşıma gerçekten seven çıkmadı.
Kimisi kul etti, kimisi köle, Mutluluk yerine verdiler çile, Hasreti sapladım şimdi kalbime, Karşıma gerçekten seven çıkmadı.
Sana söylediğim tüm şarkılarda, Aşkımı haykırdım duyan olmadı, Kendimi kaybettim hatıralarda, Karşıma gerçekten seven çıkmadı.
Yalnız bir mevsim değil Yalnız bir bahar değil Her zaman her yerde bil Ya seninle ya sensiz! İstersen öldür beni İstersen güldür beni Gün gibi güneş gibi Ya seninle ya sensiz!
Olmasa da sevenim Ağlayanım gülenim İlk sözüm son yeminim Ya seninle ya sensiz! İstersen sevme beni İstersen bekle beni Taş gibi toprak gibi Ya seninle ya sensiz!
Ya hep ya hiç sevgilim Ya seninle ya sensiz Olamaz başka biri Ya seninle ya sensiz! İstersen al at beni İstersen yarat beni Dağ gibi deniz gibi Ya seninle ya sensiz!
Ansızın kayboldun köşe başında Zamansız bir deprem koptu bağrımda Kendimi kaybettim işte o anda İnan ki dünyayı yıkasım geldi! Ardına bakmadan gittin o gidiş Kalbimi koparıp atasım geldi Bu veda gerçek mi inanamadım Başımı taşlara vurasım geldi!
Ellerim titredi veda ederken Yalvarıp "dur gitme" diyesim geldi Sen gittin karardı gözümde dünya O anda orada ölesim geldi!
Ve seni kaybetmek yok mu Bulduktan sonra seni kaybetmek İşte o beni yakan, yıkan, solduran Ses versem de duyamazsın artık Yüreğimde kan, gözlerimde kan, dudaklarımda kan
O seni özlemek yok mu Saçlarını, ellerini, dudaklarını özlemek Uzun uzun gözgöze gelmek seninle Seninle bir olmak, beraber olmak, sevişmek O seni gizlemek yok mu Kuşlardan, çiçeklerden bile kıskanıp gizlemek Seni saklamak içimde delice, divanece Öylece yaşamak seni, öylece sevmek
O seni düşünmek yok mu Geceler dolusu seni düşünmek Sarılmak karanlıklara sen diye Sen diye kucaklamak yorganı okşamak, öpmek O seni beklemek yok mu Her gün sabahlara dek uykusuz beklemek Ahh, ayak sesleri, kapı gıcırtıları bilemezsin Bir defa yaşamaktır o, bin defa ölmek
Ne büyük bir aşktın anlatamadım Kimler gelip geçti unutamadım Uğrunda mevsimler yıllar harcadım Yine de ben senden vazgeçemedim.
Aşkın ateş oldu kahrolmam için Hasret kurşun oldu vurulmam için Günler asır oldu yıkılmam için Yine de ben senden vazgeçemedim
Gözlerin bir kilit vurdu gönlüme Senden başkasını hiç sevemem Ne engeller koydu kader önüme Yine de ben senden vazgeçemem
Nasıl unutulur böyle sevgiler Neler yaşamıştık bir düşün neler Her köşede durur senden gölgeler Var git gözlerimden, var git bu akşam Aldığım her nefes seni fısıldar Gelir ta kalbimden vurur şarkılar Sana mı sözlenmiş bütün akşamlar Var git anılardan, var git bu akşam
Yağmur istiyorsan gözyaşıma bak Yangın istiyorsan yüreğime bak Ne olursun beni benimle bırak Var git gözlerimden, var git bu akşam
Ne olur bu gece uykumu bölme Var git düşlerimden, var git bu akşam Tam unuttum derken aklıma düşme Var git hayalimden, var git bu akşam
Bir tek o şahitti son akşamında Yeniden yanarım her yanışında Ben gibi kimsesiz köşe başında Bir sokak lambası bir ben uykusuz Nöbetteyim sokaklarda Gözlerim hep şafaklarda Sense benden uzaklarda Bir gece bekçisi bir ben uykusuz.
Yaralı yüreğim her an pusuda Şafakla dönersin hani olur ya Şimdi bütün şehir derin uykuda Bir şu yaralı gözler bir ben uykusuz
Saatler sabahı çalıyor yine Bir gece lambası bir ben uykusuz Kulağım hep senin ayak sesinde Bir şu kaldırımlar bir ben uykusuz
Şimdi bu pişmanlık bimem ki niçin Kaybeden sen oldun yan için için Unutmaz demişsin sen benim için Aldandın sevgilim unuttum işte Sevgisiz yanar mı sevda ocağı Belliydi bu aşkın yok olacağı Söndürdüm içimde o yanardağı Yaralı gönlümü avuttum işte..
O senli yıllara bir çizgi çekip Gönül defterini kapattım işte Hasretle yanmaya değmezsin deyip Gözümde yaşları kuruttum işte
Ağaç ağaca benziyor artık Deniz denize Çiçek çiçeğe Şiirler yazmıyorum artık bak Gözlerinin güzelliğine... İyi seni unutmuşum !
Değişen ben miyim öyle Ben miyim eski sevdalara mendil sallayan Şu eller Şu gözler Şu kalp benim mi yoksa Ya şu gülen adam ben miyim? .. Demek ki unutmuşum
Ateş olsan duman olsan kar etmez Giden gider yollar geri getirmez Bu talih de seni bana yar etmez Ayrılıktan ayrılığa sürgünüm Işık seçtim gözlerini gönlüme Yorgan gibi çekip gittim üstüme Kimliğimden adresimden kime ne Sokaklardan sokaklara sürgünüm
Her gün yeni bir yangında hayatım Acılardan acılara sürgünüm Sende başlar sende biter isyanım Yalnızlıktan yalnızlığa sürgünüm
Ben bu garip yeryüzünde Garibansam suç benim mi Gece gündüz dertli dertli Geziyorsam suç benim mi Bir dostum yok sorulayım Sevdiğim yok sarılayım Kime kızıp darılayım Kimsesizsem suç benim mi
Hayallerim pusu kurup aklımı tuzağa düşürse de Bu hatıra seni yaşatıp beni hergün bitirse de Çok sıkılabilirsin canın gitmek istese de Bir kere daha kal yanımda son bir kere daha.
Ekmeğin tadı yok mavi gökyüzü kayıp Belki hiç umursamadın beni yanlış tanıyıp Mesafeleri çiğneyip de gururunu arkana alıp Bir kere daha konuş benimle
Eski bir gemiye yükler gibi ayrıldım duygularımdan Vedalaşmak çok zor inan ümit vaad eden yarınlarımdan Herşeye sünger çektim bir seni çıkartamadım aklımdan Bir kere daha bak gözlerime son bir kere daha.
Gel! En tenha saatlerde çık sokaklara Yalnız ol! Beni bekle! Dertleşelim seninle Bitmeli bu hüzün, bitmeli bu keder Mutluluk varken! ... Bak! Gökyüzü mavi, yapraklar yeşil Bu mevsim bir daha gelecek değil Ayrılık mı? Yakışmaz bize..
Her gece ıslanmamalı yanaklarım Şarkılarda bulmamalıyım kaderimi Göz göz olmamalı yüreğim Seni beklerken!
Böyle sürüp gitmemeli bu sevda Seni sensiz yaşamamalıyım günler boyu Avunmamalıyım hayalinle saatlerce Sana böyle yakınken!
Her köşe başında seni gözledim Geceler koynunda umut gizledim Hep seni bekledim seni özledim Senden uzaklarda ah neler çektim Sensizken seninle bir de söz kestim Bilmedin sevdalım bilmedin gitti
Bir sevda uğrunda bir ömür yandı Bilmedin sevdalım bilmedin gitti Senden son hatıra gözyaşı kaldı Silmedin sevdalım silmedin gitti
Sen yokken pişmandım yaşadığıma Sevgi dolu bir kalp taşıdığıma Sonunda kavuştum aradığıma İçimde aşkını yaşatıyorum Yepyeni umutlar yaratıyorum Dünyanın derdini unutuyorum Senin kollarında senin yanında
Yaşamak bir başka güzel oluyor Senin kollarında, senin yanında Gönlüme sımsıcak huzur doluyor Senin kollarında, senin yanında
İnan ki sensiz canım mutluluğa düşmanım, Söyleyemedim sana Affet beni pişmanım Elini elime alıp öylece bir an kalıp, Sana son kez sarılıp Ölmeye hazırlandım.
İçimde bir ümit var onun için burdayım, Belki gelirsin diye senin için burdayım Vakit çok geç olsa da gönlüm mahzun kalsa da, Yine aynı masada senin için burdayım
Yarım kalmış şiirlerim gibisin Yaşanmamış çocukluğumsun anılarımda Öylesine eksiğim sensiz Öylesine sahipsiz İşte bütün umutlara havlu attım gidiyorum İçinde geç kalmışlığın çaresizliği Çocuklar gibi ağlıyorum Ve gel gör ki her damla gözyaşımda Sen..
Anlatacak nelerim var bir bilsen İçimde ihtilaller kopmuş Kendimi sürgüne verdim Mutluluğum çoktan iflas etmiş İtiraza hakkım yok biliyorum Seni seviyorum..
Bu şehrin bütün sokaklarına sinmiş yalnızlığım Sensizliğin köşe başındayım Avuçlarımda kırık dökük pişmanlıklar Avuntusuz çıkmazlara doğru yürüyorum Bütün umutsuzluğuma inat Yine seni arıyorum...
Sendin son durağı umutlarımın Seninle güzeldi bu yer bu dünya Gönüllü mahkumdum kirpiklerine Paslanmaz kilitler vurdun gönlüme Bitti o heyecan, bitti o rüya Yine başbaşayım kendi gölgemle Ne desem boş artık-SENDE GİTTİN YA!
Bırak ellerimi Üç satır yazacağım Üç satırda sen! ... Bırak gözlerimi Dört yana bakacağım Dört yanda sen! ... Bırak yüreğimi Bin kere seveceğim Bin kerede sen!
Bilmiyorsun tutkumu O kaybetmek korkumu Bölüyorsun uykumu Gözlerim ufka dalar İçimde volkan yanar Senin için ölen var Sen farkında değilsin
MR.SAW
Konu: Geri: SmS SözLeRiNDe SoN GüNDeM DeV aRSiV... Perş. Tem. 17, 2008 2:35 pm
Su gibi berrak, Bir çiçek gibi sevgi yüklü, Gökyüzü gibi yalın, Okyanus kadar derin, Kelimelere sığmayacak kadar büyük Bir sevgimiz oldugunu asla unutma...
************************************************** *********** Sevgi öyle tanrısal bir çiçektir ki, Yapraklarında günahlar, Dallarında pişmanlıklar, Tomurcuklarinda felaketler taht kursa bile, Onu bir bahar rüzgarıyla okşamak, Bir sabah ışığı ile nurlandırmak gerekir.......
************************************************** *********** Mutluluğunu çalanlar seni anlayabilselerdi, ne kendi mutluluklarına suikast yaparlardi, Nede baskalarının mutluluklarının katili olurlardi....
************************************************** *********** Yeni acmış bir gülün kızıl kıvrımlari arasında Rastlarsan tuzlu su pırıltılarına, Gözlerim gelsin aklına, Uzun kara kaşları altında, Delice sevdalı, Delice kavgalı bakan gözlerim.
************************************************** *********** özür dilerim elini tuttuğum için, özür dilerim gözlerine baktığım için, özür dilerim seni sevdiğim için, Ve çok çok özür dilerim, SENi iNSAN SANDIĞIM iCiN....
************************************************** *********** Sana hasretim, dağlar, yollar hic engel değil, Tek engelim, Sensin sevdiğim....
************************************************** *********** Seni düsündüğüm zamanlar, ömrün kısalığını düşünür, ölümden daha çok korkarım, ölümü düsündüğüm zamanlar, senin mezarını görür gibi olur, Bugün var olan seni düsünerek, yarin yok olacak senin için ağlarım....
************************************************** *********** Bir telefon bekliyorum "canım" diye baslayan Bir telefon bekliyorum "bende seni " diye biten. Bir telefon bekliyorum, çoktan gelmesi gereken, ama hala gelmeyen.....
************************************************** *********** Güneş doğmuşsa bu sabah erkenden, Yıldızar gülüyorsa gecenin karanlığında, Gözyaşım dinmişse gözlerimden, Hıçkırık kesilmişse dudaklarımdan, Seni sevdiğim içindir......
************************************************** *********** Kulağımı okşayan tatlı sözler, Aşkının kalbimde bıraktığı izler silinemez, Inan ki hiçkimse senin kadar sevilemez....
************************************************** *********** Sen seni öyle birine emanet et ki, Sen üzülüyorsan o ağlasin, Ve sen seni öyle birine teslim et ki, Sen öldükten sonra o yaşamasın.....
************************************************** *********** O güzel gözlerine yaş değmemesi için ne olayim? Kulun mu, kölen mi? Yoksa sevgilin olup kalbini aşkınla mı doldurayım?
************************************************** *********** Güldümse inanma, bilki bu gülüş acılı bir gecenin sabahına tebessümdür Güneş kırılmasın diye, kırılıp da sıcaklığını senden esirgemesin diye.....
herseye ragmen düsmana inat yasayacagiz yarin bizim cünkü biz ölecegiz ama cocuklarımız bırakacagımız mirası tasıyacaklar yüreklerinde. ve onların yürekleri bizim altında ezildigimiz korkuları tasımayacak
************************************************** *********** Bir uçurumun önündeyim bir adım atsam uçacağım hayallerimle gökyüzüne, karışacak göz yaşlarım bir garip hüzüne, bir tek pişmanlığım kalcak geride seni sevdiğimi söyleyemedim yüzüne!
************************************************** *********** İpek böceği örerde kozayı ...İçine hapseder kendini bilir misin? suçun yok bunda senin... yokta bilmezmisin, ipekler hep senin için..
************************************************** *********** Ruhun mu ateş yoksa gözlerinmi alevden, bilmem bu yanardağ hangi korla tutuştu, pervane olan kendini gizlermi alevden, sen istedin bu gönül zorla tutuştu.
************************************************** *********** Sen bir rüzgarsın ben ise bir yelken... bir rüzgar yelkensizde rüzgardır ama yelken rüzgarsız sadece bir bez parçasıdır...
************************************************** *********** Düşü gerçeğe,özlemi kavuşmaya dönüştürebilmektir önemli olan... yeter ki ne istediğini ve neyi özlediğini iyi bil!...
************************************************** *********** Hani daglarda dört mevsim erimeyen kar olurya yoklugumda yüreginden eksilmesin.sevda çiçegim
************************************************** *********** Biliyorsun ki her yangın rüzgara karşı savunmasızdır ama sönmüşse eger o yangın fırtına olsan "faydasızdır"
************************************************** *********** Karanlıkta dahi gören göz gibi ölsemde dönmediğim söz gibi gecelere gündüzlere eş gibi sonsuza dek sönmeyen güneş gibi "kalbimdesin ela gözlüm"
************************************************** *********** Günesi senin için ben uyandirdim belki yaninda deyilim ama sana kalbimi yolladim hadi kalk aç gözlerini sana kocaman bir'günaydin'
Sana bebegim diyemem aglar gidersin sana gülüm diyemem solargidersin sana melegim diyemem ucar gidersin sana canim diyorum ister benim ister elin olur gidersin
************************************************** *********** Belki günese hasret bir çiçegin acisini anlayabilirsin ama çiçege hasret bir günesin acisini anlayamazsin çünkü o günesin varligini adayacak kimsesi yoktur yalnizdir iste o yalniz günes bana benziyor yada ben ona..
************************************************** *********** Birine verilebilecek deger , ugruna feda edilebileceklerle olculuyorsa; ac gozlerini etrafina bak, gordugun herseyi feda edebilirim ama sakin aynaya bakma...
************************************************** *********** Ask nedir denince cevabi biliyorum o öyle bir aci ki günden güne eriyorum mutlu ask varmi diyenler ise ben tanimadim varoldugunuda sanmiyorum !!!!
************************************************** *********** Yeryüzünde her askin bir melegi varmis,yeryüzünde biten her ask için bir melek aglarmis sana söz askim bizim melegimiz hiç aglamayacak.
************************************************** *********** öylesine özledim ki seni her gece gök yüzüne bir yildiza sevgi sözcükleri fisildayip bunlari hic ummadigin anlarda beni özleyipte sana fisildasin diye yalvariyorum sonsuz gökyüzüne bos bosta olsa....
Irmaklar akmak için suyu, yağmurlar yağmak için bahçeyi, kalbim atmak için bir sebep bulamadığı zaman seni unutacağım.
************************************************** *********** Issız bir kaldırım taşı olsam veya geri alamayacağım tek bir nefes olsam, yada gözlerinde bir damla yaş Beni siler geçermiydin? Yoksa seni seviyorum deyip affedermiydin?
************************************************** *********** Seni sevmek acıların en büyüğü olsa gerek,seni düşünürken gözyaşı dökmek yaşanabilecek en büyük sevinç demek
************************************************** *********** Yalnız bir kalbin tek bir anahtarı vardır, Masum bir gülümseme. Ne olur gülümse! Bana değil kendine, Çünkü bunu en çok sen hakkediyorsun
************************************************** *********** Benim kalbimi kırmak suya yazı yazmak kadar zordur... Benim gönlümü almak günese dokunmak kadar zordur... Sen suya yazı yazmayı basardın. Şimdi güneşin batmasını bekle... ŞEREFSIZ SEVDİĞİM...
************************************************** *********** Göz damlalarının yanaklarına çizdiği ıslak patikaları seyret, seyretki yalnızlığın acısını anlayasın. Dudaklarını okşayan tuzlu tanecıkleri hisset, hisset ki daha güzel ağlayasın.
************************************************** *********** Seni düşünüyorum yine, Yalnız ve kendi halimdeyken. Bazen,durgun sular kadar sakin, Bazen coşkun dalgalar kadar coşkulu.
************************************************** *********** Mutluluğun ve sevgıinin resmini çizen bir ressam ol Fırçan kederi hiç bir zaman kederi yansıtmasın o bembeyaz zemine. Mutlu ol ki yaşadığını yapmak daha haz versin sana.
************************************************** *********** Rüzgara hakim olamiyorsan yelkenlerini ona göre ayarla. Ve unutma ki hayat karşılaştığın güçlüklerle değil gemiyi limana getırıp getiremediğinle ilgilenir.
************************************************** *********** Bir silahım olsaydı, bir silahım... Yoksulluğu şakağından,Kaybetmeyi kalbinden, ve sensizliği alnın tam ortasindan vururdum...
Eğilip gözlerime baktı: seni seyredebilirmiyim dedi usulcacık. Sandım eylemlerin, insanların gözlerimde ve yüzümde oynaşmasını Seyredecek. "Evet" dedim belli belirsiz. Yumdu gözlerini. şaşırdım. Sonra anladım ki kalbinde seyrediyordu beni.
************************************************** ************* Sevda Değildi Bu Sanki Bir Düştü, sürecek Diyordum Sonsuza Kadar. takvim Yaprağına Ayrılık Düştü, aramıza Girdi Bu Uzun Yollar......
************************************************** ************* Negüzeldir bilirmisin seni sevmek Ruhumun derinliklerinde seni barindirmak Yüregimde sevgimle sevgini kucaklastirmak Seninde beni sevdigini bilerek sevmek Herseye ama herseye ragmen seni sevmek
Gunesin Dogusu seni Batısıda Beni Anlatıyor Geceler Issız Ve Soguk İçim Urperiyor Korkuyorum Ve yanlızım Seni Arıyorum Hep Guneşin DOgusunu Aradıgım Gİbi Askım
Uzat gözlerini bana! Dibi olmayan uçurumların kenarında olsan da; Buğulu gözlerini aydınlatacak, Seni geniş bozkırlara adımlatacak bir umut alevi Yanıyorken bakışlarımda...!
MR.SAW
Konu: Geri: SmS SözLeRiNDe SoN GüNDeM DeV aRSiV... Perş. Tem. 17, 2008 2:36 pm
Minicik yüreginde kocaman sevgisi olan, Sevgisini sevdigine çekinmeden sunan, Hasretini sevgisiyle hafifleten ve sevdiginin mutlulugu için çirpinan SEVGILI... Taaa uzaklarda senin sevginle yanip tutusan biri var. Sen O'nun için çok degerlisin unutma
Uzaklarda bir yerlerde Biliyorum, biliyorum ki Yüreğin yüreğime değecek. Aynaya baktığımda Hep ben yerine sen olacaksın. Adını bile bilmediğim bu duygular için Sen de, sen de benimle ağlayacaksın
Kalbime zorla sığdırabildiğim sevgimi , Sessiz ve umutsuzca yürürken is kokan havada geceleyin , Bir kutuya sığdırabilmiştim , kalbimden kopardığım bir kutuya Belki , belki bir gün sana vermek umuduyla, Ve hala bir kutu dolusu sevgim var , o da sana...
Verdiğin bütün acılara dayanıyorsam; Seni özlediğim içindir. Beklemenin korkunç zehri öldürmüyorsa beni; Seni özlediğim içindir. Yaşıyorsam; içimde umut varsa, Yine seni özlediğim içindir. Seni bunca özlemesem; bunca sevemezdim ki!
Minicik yüreginde kocaman sevgisi olan, Sevgisini sevdigine çekinmeden sunan, Hasretini sevgisiyle hafifleten ve sevdiginin mutlulugu için çirpinan SEVGILI... Taaa uzaklarda senin sevginle yanip tutusan biri var. Sen O'nun için çok degerlisin unutma
Git hadi Seninle seni yaşayamadım Vazgeçtim sevmekten Ama senden asla Yaşayamadıklarıma değil seninle yaşadıklarıma yanıyorum Çünkü şimdi sensiz yaşanmıyor seninle birlikteyken yaşananlar
************************************************** ********* Bazen İçime Bıçak Gibi Saplanıp Yara Olduysan da, Günler Boyunca Kanayıp Acıttıysan da, Daha Çocukken Bile Duvar Gibi Sert Olduysan da, Sana Hiç Küsmedim,Hiç Küsmedim Dünya.
Biri olmalı seninle her zorluğa göğüs geren Biri olmalı seninle ağlayıp seninle gülen Başını koyduğunda omzuna saçını okşayan bir ten Sana ağlayan ve her gidişinde yolunu bekleyen
Küçük bir çocuk bakışıydı gözlerin.. Ağlamaklı, puslu bakan.. Menekşe kokusuydu saçların.. Ellerin vardı bir de, sevdayı anlatan.. Resmiydin sen hiç bitmeyen baharın....
Sevmek dedin,SEVDİK.... Aşk dedin,AŞIK OLDUK.... Hasret dedin,HASRETİNİ ÇEKTİK.... Hayat dedin,uğrunda ZEHİR ETTİK.... Şimdi ise,ÖLÜM DİYORSUN.... Olsun bee Olsun... ÖLECEKSEK UĞRUNDA ÖLELİM GÜLÜMM
Aşk beyaz güller gibi durmalı Bembeyaz, lekesiz, dimdik, eğilmez Saflığı göstermeli, köprüye vardırmalı Hiç ödün vermeden. Her gönül beldesinde Geceyi, Güne Çevirmeli.
MR.SAW
Ben gec kaldim, sen erken geldin sevdaya. Zamansiz cakisti yollarimiz, sen nice sevdalardan dönerken ben yeni girdim o yollara, geciktim sevmeye seni, beni bagisla!
Aşkından deli divane olsamda, geceler boyu uykusuz kalsamda, gökyüzüne sensiz baksamda, her an hayalinle yaşasamda, sana tapsamda, sen bunu ASLA BİLMEYECEKSİN
Basimin belasi, damarimdaki kanimsin Hayatta kalabilmek icin aldigim nefesim Her sabah yeniden güne dogan günes gibi Benimde hayatimin aydinligisin Hic bosuna etrafina bakinma, cünkü SEN, birtanem, Sen sade ve sadece benimsin
Ucsuz Bucaksiz Karanlik Bir Yerde Üc Kibrit Yakacagim. Biri Gözlerini Görmek İcin, İkinciyi Güzel Yüzün İcin, Ücüncüde Seninle Yasadigim Güzel Günleri Hatirlamak İcin. Can'im.....
Ben Aglarken Bana Bakip Aglama; Ben Hüzünlenirken Bana Bakip Hüzünlenme; Cünkü Bende Sen Ölürken Ölmicem: Bu Dünyaya Nasil Kazik Cakilirmis Herkese Gösterecem...
Onun unutamadığın hayali, Sigaradan derin bir nefes çekmişçesine dolar içine. Kapanır yatağına çaresizliğine ağlarsın. Sevmek ne imiş bir gün anlarsın.
Kötülük kökünü kurutacaksın Gönül havanına koyacaksın Sevgi tokmağı ile döveceksin İnsaf eleği ile eleyeceksin Gözyaşı ile hamur edeceksin Aşk ateşi ile pişireceksin Kanaat kaşığı ile yiyeceksin.
Seni sevmek mor denizlerdi biraz, ne kadar gidilse bir p kadar bitmeyen, umutlar ve yıkılmalar arasında direnilen, seni sevmek mevsimler içinde en güzel y a z...
Ellerin anlatır sabahın olduğunu Ellerin yoksa bilki gece ve karanlık Mevsimler onlarla değişiyor görüyormusun? Önce ellerin Anlasana,ellerindeyim artık.
Hani her acıya her gözyaşına Dayanırdık nasıl el olduk Hani yar gecelere Hasret esince Sarılırdık anılara Nasıl son bulduk
MR.SAW
Bir avuç toprak olmak isterdim. Sensizliğin kuraklığında, Belki günlerce belki yıllarca seni bekleyecek, Sonunda saracak ama ellerini Bir daha hiç bırakmayacak olan
senden önce sevdiğimi ondan önce sevdiğimden daha çok sevdiğimi sanmıştım senide senden önce sevdiğimden daha çok sevdiğimi sanıyorum senden sonra birini seversem onuda senden daha mı çok seveceğim ASLAA...
Baki sevgiler adına nice dilekler vardır. Ölüm dahi ayrılık sayılmaz gönüller vardır. Mesafeler araya set çekmişse ne çıkar. Sevgiyle birleşen gönüller vardır.
Sevmek sevgiliyi bir beyaz güvercin gibi avuçlarına alıp, ama sevgiliyi daha güzel ufuklar bekliyorsa onu salıvermektir.Onun uçsuz bucaksız gökyüzünde kanat çırpınışından sonsuz haz duymaktır
GECELEYİN BİR ÜRPERTİYLE KAPLANIRSA VÜCUDUN, ELLERİN BUZ OLUP TİTREMEYE BAŞLARSA GÖZLERİNE BİR ANDA YASLAR DOLARDA, KULAKLARIN ZAMANSIZ ÇINLAYIP, KALBİN SEBEPSİZCE SIZLAMAYA BAŞLARSA... BİLKİ;İHANETİNLE BEN YOKUM ARTIK HAYATINDA..."
kapina bir gül biraktim bu gül, benden sana baktikca beni hatirla.... solarsa odanda ... ne olur cöpe atma! çünkü bu gül sana olan büyük askimi anlatmakta
Seninle bir bütünüm sensiz hayat durgun, Sensiz şarkılar boş yaşamak anlamsız, Mutluluk seninle güzel yanlız seninle doyumsuz, Sen varsan eğer hayat yaşamaya değer.
nasıl uzaktaki yıldız parlak gelirse insana uzakta olduğun için tutkunum sana. hani en güzel aşklar imkansız gelir ya insana imkansız olduğun için aşığım sana
Tatlı Biri Vardı Sevilmeye Değer, güzel Biri Vardı Görülmeye Değer, iyi Dostlar Vardı Özlenmeye Değer, ama Biri Varki Can Vermeye Değer, mesajımı Okuyorsa Eğer...
Acının Aramızda Mesafeler Ne Kadar Uzun Olursa Olsun Sonsuzluğa Giden Tüm Yollara Adını Yazdım Hangi Yoldan Geçersen Geç Seni Sevdiğimi Okuyacaksın.....
Rüzgarın kemanını çaldığı Damlaların pencereye vurduğu Issız bir gecede Yatağına uzanıp KEŞKE Dediğin bütün hayallerin gerçek olsun Seni çook seviyorum seni asla unutmayacağım!!!
Yar sandığın derki;seni her özlediğimde bir yıldız attım içime ve ben seni öyle özledimki artık benimde bir gökyüzüm var içimde...
************************************************** ************* YARI DALGALI OLMAMALI DENİZ YA TAM DURULMALI YADA TAM KUDURMALI YARI ÜMİT VERMEMELİ SEVGİLİ YA TAM SEVMELİ YADA ÇEKİP GİTMELİ....
aCıLaRLa PaRÇaLaNaN.Ve iNSaNLaR VaRDıR HiÇ uNuTuLMaYaN.SaNMa BeNi SeViPTe BıRaKaNLaRDaN. BeNiM SeVGiM MeZaRa KaDaR oLaNLardan
MR.SAW
Konu: Geri: SmS SözLeRiNDe SoN GüNDeM DeV aRSiV... Perş. Tem. 17, 2008 2:37 pm
Seni asil insanların basit sevgileriyle değil, basit insanların asil sevgileriyle sevdim. Bu güzel aşkımıza nokta koyma, sana kucak dolusu virgül getirdim? ************************************************** ************ Bir yağmur damlası seni seviyorum anlamı taşısaydı ve sen bana seni ne kadar sevdiğimi soracak olsaydın, inan ki birtanem her gün yağmur yağardı. ************************************************** ************ Yanağına düşen kar tanesi eriyip dudaklarına indiğinde ve o bir damla serinliği biriyle paylaşmak istediğinde yüzünü rüzgara dön, ordayım! ************************************************** ************ İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu, hepsi gökteydi. Ama ben seni, güneşi seçtim, bir güneş için bin yıldızdan vazgeçtim? ************************************************** ************ Bütün mevsimleri bir günde, bütün yılları bir mevsimde yaşamaya razıyım seninle... Bir tutam sevinç, bir tutam umut ve bir tutam mutluluk gönderiyorum sana. ************************************************** ************ Bir gül olmak isterdim! Neden mi? Beni koparıp kokladığında vücudunun derinliklerine girip bir daha oradan çıkmamak için? ************************************************** ************ Seni bulmaktan çok aramak isterim! Seni sevmeden önce anlamak isterim! Seni bir ömür boyu bitirmek değil de sana hep yeniden başlamak isterim. ************************************************** ************ Hani gözler vardır sözleri anlatır, hani sözler vardır gözleri anlatır, bir de aşk vardır seni anlatır... ************************************************** ************ Beyaz bir güvercin yolluyorum sana; kanatlarında mutluluk, yüreğinde sevgi ve sadakat, karbeyaz tüylerinde umut ve gagasında iyi geceler öpücüğü, yanağını uzat. ************************************************** ************ Dün gece sen uyurken kızıla boyadım denizleri, uçurumdan attım sessizliği, haber saldım rüzgarlara, fısıldasınlar kulağına seni ne kadar çok özlediğimi... ************************************************** ************ Sana doğru bir kelebek uçurdum, dağları denizleri aştı seni buldu, yanağına ufacık bir öpücük kondurdu. Hissettin mi? ************************************************** ************ Uykudan uyanınca insanı uyandığına pişman eden, geri dönmek isteyip de dönemeyince çaresizlikten delirten, hayatta bir defa görülebilen harika bir rüyasın!.. ************************************************** ************ Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olur da şu kalbim, bir tek sensiz olamaz. ************************************************** ************ Mürekkepten denizler, kağıttan gemiler yaptım. Sonra ismini her yere yazdım. İsmini yazınca seni sevdiğimi sandın, ben seni sevmedim sana taptım!.. ************************************************** ************ Seni her düşündüğümde kalbime bir yıldız çiziyorum. Benim şimdi kaç yıldızım var biliyor musun? Benim artık bir gökyüzüm var.. ************************************************** ************* Bugün her zamankinden farklı bir şey yapayım dedim olmadı yine sana defalarca aşık olup seni düşündüm... ************************************************** *********** Yedi ayrı iklimden yedi çesit arı getirseler yedi çesit arı yedi ayrı çiçeği dolaşsa yedi ayrı çiçekten bal yapsa senin kadar tatlı olamaz... ************************************************** ******* Ben seni dün sevmedim çünkü dün geride kaldı, ben seni bugün de sevmeyeceğim çünkü bugün de bitecek; ben seni yarın seveceğim çünkü yarınlar hiç bitmeyecek! ************************************************** *********** Ağzımdan çıkacak söz olsan konuşmam, gözümden akacak yaş olsan ağlamam, kalbime hapsettim seni hiçbir yere bırakmam! ************************************************** ************ Güneşin doğduğu da bir gerçek battığı da... Kalbimin attığı da bir gerçek, günün bittiği de... Ne çıkar tüm gerçekleri saysak tek tek. Seni seviyorum, işte o en büyük gerçek... ************************************************** ************ Sen benim hayatımda olduğun sürece, ne sen kimseye rakip ne de kimse sana rakiptir? Çünkü sen benim için daima teksin! ************************************************** ************ Dünde, bugünde, yarında? Yüreğin kadar yanındayım. Kendini yalnız hissettiğinde elini kalbine koy; ben hep ordayım! ************************************************** ************* Sana yıldızlar kadar yakın olmak isterdim, her baktığında beni görebilmen için, sana bulutlar kadar yakın olmak isterdim, üzüldüğünde gözyaşlarını yağmur olup silebilmek için, sana sen kadar yakın olmak isterdim ki beni, seni sevdiğim kadar sevebilmen için? ************************************************** ************** Güneşi seviyorum diyorsun güneş açınca gölgeye kaçıyorsun. Yağmuru seviyorum diyorsun yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun. Korkuyorum sevgilim çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun! ************************************************** *********** Bana öyle bir mektup yaz ki sevgilim açar açmaz duyayım kokunu. Sevda essin başak saçlarında, sesin yüzümü rüzgarla bulsun... Bana öyle bir mektup yaz ki sevgilim, gelsin beni en koyu zulamda bulsun ve öyle bir mektup yaz ki sevgilim varsın ölümüm olsun. ************************************************** ************ Yardım etmek mi istiyorsun? O zaman dinle; yaşama sevinci getir bana çokça olsun çabuk tükenmeyenlerinden. İhtiyacım var bu ara unutmak üzereyim mutluluğu, unuttum sıcak bir çayın tadını, esen rüzgarın serinliğini, hadi durma öyle hatıralarımı canlandır, iyi olanları? ************************************************** ************* Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olur da şu kalbim, bir tek sensiz olamaz. Mürekkepten denizler, kağıttan gemiler yaptım. Sonra ismini her yere yazdım. İsmini yazınca seni sevdiğimi sandın, ben seni sevmedim sana taptım!.. Güneşin buz tuttuğu yerde bir alev görürsen, bil ki o yalnız senin için yanan kalbimdir. ************************************************** *********** Eğer seni nasıl ve ne kadar sevdiğimi öğrenmek istiyorsan bana yeni bir dil bulmalısın çünkü sana olan sevgimi anlatmak için kelimeler bulamıyorum. Ama bir şeyi bil ki seni çok seviyorum? ************************************************** *************** Bir insanı sevmek onunla yaşlanmayı kabul etmek demektir benim için. Ben seni seviyorum ve bir ömür boyu seninle olmak istiyorum. ************************************************** ************** Kuyruklu yıldızlar vardır, dünyaya yetmiş yılda bir gelirler. İnsanlar onu hayatı boyunca belki bir kez görürler. Ben o yıldızı gördüm, o da sensin birtanem? ************************************************** ************** Sana bahçeden gül değil güneşten atom koparıp getirmek istiyorum ama kalbim gibi ellerin de yanar diye korkuyorum. ************************************************** ************** Karanlık gecede önemli değildir yıldızları görmek. Gündüzleri yıldızları görmek marifet, aşık olmak önemli değil, bir ömür boyu sevebilmek marifet? ************************************************** ************ Seni yıldızlara benzetiyorum onlar kadar uzak onlar kadar erişilmezsin ama bir farkın var onlar bin tane sen bir tanesin. ************************************************** ************* @--)--) sana dijital bir gül yolluyorum, çünkü bu uzaklarda elimden ancak bu kadarı geliyor. Ama bil ki gerçeğini, gözlerinin içine bakarak vermek isterdim. Ve seni sevdiğimi fısıldamak.. Seni seviyorum! Aşkım, birtanem, her şeyimsin? ************************************************** ************* Hep kalanlara gidenleri kattım! Bir gün yerine geçemediler. O kalanlara gidenleri kattım yine de bir tane sen edemediler. ************************************************** ************* Önceleri hasreti hiç tatmadım, yarimden hiç ayrı kalmadım, biter diye takvimlere baktım. Zor geldi ayrılık alışamadım. ************************************************** ********* An gelir insan gülerken ağlarmış. Gözyaşları sel olup kalbine akarmış? Seni çok seviyor ve özlüyorum. ************************************************** ********* Bu güzel aşkımıza nokta koyma, sana kucak dolusu virgül getiriyorum? ************************************************** ********* Uykudan uyanınca insanı uyandığına pişman eden, geri dönmek isteyip de dönemeyince çaresizlikten delirten, hayatta bir defa görülebilen harika bir rüyasın! O kadar güzelsin ki yüzüne bakamıyorum. Titriyor ellerim, ellerini tutamıyorum. Dolanıp sarmak geliyor içimden, saramıyorum. Öylesine bağlanmışım ki, sensiz duramıyorum. Seni çok seviyorum? ************************************************** ********** Gönlüme taht kurdun, gönlümün sultanı oldun, gece gökyüzünde parlayan yıldızım, sabah ise ruhuma doğan güneşim oldun? ************************************************** ********** Sen var ya sen aynı sigaram gibisin. Dumanı gözlerin? Külü dudakların... Yalnız aranızda bir fark var sigaramı ben, beni ise sen yakıyorsun... ************************************************** ************ Bir insanın idealleri olmalı, sonsuzluk gibi. Bir insanın özlemi olmalı, özlemle açan çicekler gibi. Bir insanın bir tanesi olmalı, tıpkkı senin gibi. ************************************************** ************ O kadar güzelsin ki yüzüne bakamıyorum. Titriyor ellerim, ellerini tutamıyorum. Öylesine bağlanmışım ki sensiz duramıyorum. ************************************************** ************* Yüreğimdeki tek arzu, hayalimdeki tek tutku, beni yaşatan tek duygu senmişsin bebeğim... ************************************************** ************* Sen dünyaya sürgün bir meleksin ve ben seni o kadar çok seveceğim ki bir daha cennetine geri dönmek istemeyeceksin... ************************************************** ************* Sen bazen zifiri karanlık gecemin güneşi, sen bazen hayatın cesaret veren mutluluk yanı ve sen her zaman sevgimin tek nedenisin. ************************************************** ************* Günün ilk ışıkları sahile vurduğunda, martılar yalnızca ikimizin anlayacağı bir dille şunu fısıldar denizin kulağına: Seni çok özledim... ************************************************** ************* Seni seviyorum çünkü elini kalbimin üzerinde hissettiğim zaman, üzüntülerimi alıp onların yerine o tarifsiz sıcaklığı koymayı başarıyorsun... ************************************************** ************* Sana nasıl hitap etmeliyim bilmiyorum. Hayatım desem hayat çok kısa, çiçeğim desem çiçek soluyor. Sana canım demeliyim, çünkü bu can sen oldukça yaşıyor... ************************************************** ************* Doğan her günün sabahında, içimde gözlerini görebilmek aşkı olmasa, inan hiçbir şeye değmezdi yaşamak.. ************************************************** ************* Ben sevdanın sokağında oturuyorum? Geceler hiç bitmiyor, ben hiç uyumuyorum. ************************************************** ************* Yüreğim hafif ıslaktır benim kuytu köşelerde ağlamaktan ve rengi hafif uçuktur kurusun diye kaç kez güneşe asmaktan. ************************************************** ************* Seni unutmak için and içtim gözlerin geldi aklıma vazgeçtim. ************************************************** ************* Hadi uyandır beni söyle gördüğüm zamansız bir düş mü? Hadi git, uzaklaş, yokluğuna inandır beni. Gerçekten yoruldum her bulduğum yerde seni kaybetmekten.
MR.SAW
GüL BaHçEsİnDe GeÇsEdE ÖmRüM İnAn SeNiN ÜsTüNe GüL KoKLaMaM GüLüM;SeNi KoKLaMaK oLsA dA öLüM UğRuNa öLmEyE DeĞeR Be GüLüM....!!!
Bil ki; senden nefret ediyorum. Anla ki; seni hiç sevmiyorum. Gör ki; senden bucak bucak kaçıyorum.ve... Şimdi kulaklarını tıka, ben seni hiç unutamıyorum...
Sen Tanri`dan dilendigim dilek, GökLere uzanan ellerimsin, Sen Gözümden süzülen yas, Sen yasadigim bir Ömür en Güzel Günlerimsin Sen Her her Gece Rüyama giren biricik "SEVGiLiMSiN`"
KİMSESİZİM HISMIMDA YOK HASMIMDA!! GÖRÜNMEZİM CİSMİMDE YOK RESMİMDE DİL ÜZMEZİM, TEK HECE VAR İSMİMDE BARINAĞIM GÖNÜL DENEN YER BENİM, BENİM ADIM AŞK!!!!!!!!!
Şarkıların en güzeli Yarin dudağından çıkandır İki kanat arasında Mavi doruklara yol alandır. Nerde? Gönülde mi elde mi Yare doymak Sonsuza akan ırmak misali Yarin yanında olmak.
Kimbilir hangi aksam günesle beraber bende sönecegim.. kimbilir hangi ellerden son suyumu icecegim.. belki göremeden ölecegim.. fakat yinede "Ebediyen Sevecegim"
Yine almanyada soguk bir gece gurbet gözümde tuttu dudaklarinda hüzünlü bir gece sende olmayinca yanimda gönül garip oluyor.. gurbet birde sensiz cekilmiyor dön gel artik hep yanimda kal gitme cünkü yerin dolmuyor..
B oslukta kalirsa bir an ellerin I smimi haykir, tutarim senin icin R esmime bakipda aglarsa gözlerin T ek senin ugruna aglarim sevgilim A ci cekerse bensizlikle ruhun N asil derim ki seni unuturum E eserse basinda ilik bir rüzgar M utlu olacaksan ben yok olurum..
Nasil doldurduysan hayatimi varliginla, Ben de yazmak isterim adimi defalarca Dudaklarimla dudaklarina..
MR.SAW
Sabah uyandığımda yaşadığımın farkına varmadan önce seni özlediğimin farkına varıyorum, sensiz bir güne gözlerimi açmaktansa hiç uyanmamak istiyorum...
Bir görebilsem yüzünü beklemedik bir $ehirde . Ne yaprak dü$er sonbaharda inan ne yagmur... Ne acI kalır yürekte ne gözya$ı..Bir degse gözlerin gözlerime ne hüzün kalır gecemde ne matem.. Ne asiligi kalır denizin ne hırcınlıgı. Ne cok özledim seni bir bilsen...
Sana uzak kentlerin birinde, zamanın bir yerinde; seni ve senli günleri anımsattı akşam güneşi; onca zamanın üstüne eskimeyen bir düşüncesin şimdi. İnsan her gün anımsar mı aynı gözleri…
dizlerimde uyuduğunu düşün saçını okşadığımı üşüyen ellerini ısıttığımı mutlu olduğun anları getir gözünün önüne alnından öptüğüm dakikaları...... Birazdan kapını çalan kişi olabileceğimi düşün şaşırtmayı severim biliyorsun? bu da sana son sürprizim olsun şimdi seninle yaşanan günleri ateşe veriyorum beni güzel hatırla
sana unutulmaz geceler bıraktım sana en yorgun sabahlar... Gülüşümü,,gözlerimi sonra sesimi bıraktım En güzel şiirleri okudum gözlerine baka baka.... söylenmemiş merhaba'lar sakladım her köşeye vedalar bıraktım duraklarda... ne ararsan bir sevdanın içinde fazlasıyla bıraktım ardımda....
TEK KALDIM DÜNYADA , DÜNYAM OLURMUSUN ? DENİZ KADAR SEWDİM , DALGAM OLURMUSUN ? ATEŞ GİBİ YANDIM , ALEVİM OLURMUSUN ? İLK AŞKIM DEĞİLSİN AFFET SON AŞKIM OLURMUSUN ?
Su an yaninda olmak isterdim, seni hissetmek icin... Su an gözlerine bakmak isterdim, dalmak icin... Su an dudagina yaklasmak isterdim, doyasiya ÖPEBILMEK icin...!
ANLAMIYOR, ANLAMIYORSUN, NE KADAR SEVDIGIMI HISSEDEMIYORSUN, HER SANIYE SENINLE YASADIGIMI BILMIYORSUN, SENI COK SEVDIGIMI BILMIYOR, ANLAMIYOR, HISSETMIYORSUN. BU YUZDEN SENDEN NEFRET EDIYORUM....
Istersem dagi un, demiri yün, geceyi gün ederim Seversem dikeni gül, nefreti kül, yüregi yol ederim, ama gidersem daglari deler, yüregimi kitler, HERSEYI silip giderim..
Telsimden yeni bir hizmet daha! Kacirdiginiz namazlari 7070'e yollayin biz sizin yerinize kilalim. Biz buna CEP TO CENNET diyoruz, ne dersiniz? Mubarek olmazmi?
Neden bu kadar zor seni sevmek ve bulamamak,dokunmak istedikce uzaklasmak,dusundukce unutmak;neden bu kadar zor seni sevdigim halde soyliyememek,hep bir seyler gizlemek,sana sahip olacagim yerde seni kaybetmek. Bu soze bayiliyorum ya cok guzel..
************************************************** ************** ^^ Benim için en büyük mutluluk ben öldükten sonra beni hatırlayacağını düşünmemdir. Fakat beni hatırlamak sana acı verecek olursa, senin tarafından unutulmaya da razıyım...^^ ************************************************** ************** ^^ Bıçağın vermiş olduğu acıyı bütün hücrelerinde hissetmene rağmen onu iyi edecek hiçbir ilacı bulamamanın çağresizliğini yaşamaktır sensizik...^^ ************************************************** ************** ^^ Ey sevgili! Sakın benden tüm isteklerimi sözcüklere vurmamı isteme gün gelir, gün olur, imkansızı isterim senden Gelişin olanaksız olduğu yerde, sana "Gel" diyebilirim. Gitmen gerektiği yerde, "Kal" diyeceğim gibi ^^ ************************************************** ************** ^^ Garip bir ağustos tadı damaklarımda, hiç yaz gibi değil. Ya ağustoslar bozuldu ya da ağzımın tadı. Şimdi bir işim var benim, her sabah erkenden kalkıp "SENİ SEVİYORUM"
Su gibi berrak, Bir çiçek gibi sevgi yüklü, Gökyüzü gibi yalın, Okyanus kadar derin, Kelimelere sığmayacak kadar büyük Bir sevgimiz oldugunu asla unutma...
************************************************** *********** Sevgi öyle tanrısal bir çiçektir ki, Yapraklarında günahlar, Dallarında pişmanlıklar, Tomurcuklarinda felaketler taht kursa bile, Onu bir bahar rüzgarıyla okşamak, Bir sabah ışığı ile nurlandırmak gerekir.......
************************************************** *********** Mutluluğunu çalanlar seni anlayabilselerdi, ne kendi mutluluklarına suikast yaparlardi, Nede baskalarının mutluluklarının katili olurlardi....
************************************************** *********** Yeni acmış bir gülün kızıl kıvrımlari arasında Rastlarsan tuzlu su pırıltılarına, Gözlerim gelsin aklına, Uzun kara kaşları altında, Delice sevdalı, Delice kavgalı bakan gözlerim.
************************************************** *********** özür dilerim elini tuttuğum için, özür dilerim gözlerine baktığım için, özür dilerim seni sevdiğim için, Ve çok çok özür dilerim, SENi iNSAN SANDIĞIM iCiN....
************************************************** *********** Sana hasretim, dağlar, yollar hic engel değil, Tek engelim, Sensin sevdiğim....
************************************************** *********** Seni düsündüğüm zamanlar, ömrün kısalığını düşünür, ölümden daha çok korkarım, ölümü düsündüğüm zamanlar, senin mezarını görür gibi olur, Bugün var olan seni düsünerek, yarin yok olacak senin için ağlarım....
************************************************** *********** Bir telefon bekliyorum "canım" diye baslayan Bir telefon bekliyorum "bende seni " diye biten. Bir telefon bekliyorum, çoktan gelmesi gereken, ama hala gelmeyen.....
************************************************** *********** Güneş doğmuşsa bu sabah erkenden, Yıldızar gülüyorsa gecenin karanlığında, Gözyaşım dinmişse gözlerimden, Hıçkırık kesilmişse dudaklarımdan, Seni sevdiğim içindir......
************************************************** *********** Kulağımı okşayan tatlı sözler, Aşkının kalbimde bıraktığı izler silinemez, Inan ki hiçkimse senin kadar sevilemez....
************************************************** *********** Sen seni öyle birine emanet et ki, Sen üzülüyorsan o ağlasin, Ve sen seni öyle birine teslim et ki, Sen öldükten sonra o yaşamasın.....
************************************************** *********** O güzel gözlerine yaş değmemesi için ne olayim? Kulun mu, kölen mi? Yoksa sevgilin olup kalbini aşkınla mı doldurayım?
************************************************** *********** Güldümse inanma, bilki bu gülüş acılı bir gecenin sabahına tebessümdür Güneş kırılmasın diye, kırılıp da sıcaklığını senden esirgemesin diye.....
MR.SAW
Konu: Geri: SmS SözLeRiNDe SoN GüNDeM DeV aRSiV... Perş. Tem. 17, 2008 2:38 pm
Ne zaman sağır bir ressam kristal bir zemin üzerine düşen gülün, çıkardığı sesin resmini çizerse işte ben seni o zaman UNUTURUM.
Ateş olsan duman olsan kar etmez Giden gider yollar geri getirmez Bu talih de seni bana yar etmez Ayrılıktan ayrılığa sürgünüm Işık seçtim gözlerini gönlüme Yorgan gibi çekip gittim üstüme Kimliğimden adresimden kime ne Sokaklardan sokaklara sürgünüm
Yarım kalmış şiirlerim gibisin Yaşanmamış çocukluğumsun anılarımda Öylesine eksiğim sensiz Öylesine sahipsiz İşte bütün umutlara havlu attım gidiyorum İçinde geç kalmışlığın çaresizliği Çocuklar gibi ağlıyorum Ve gel gör ki her damla gözyaşımda Sen.. ************************************************** ************** Sendin son durağı umutlarımın Seninle güzeldi bu yer bu dünya Gönüllü mahkumdum kirpiklerine Paslanmaz kilitler vurdun gönlüme Bitti o heyecan, bitti o rüya Yine başbaşayım kendi gölgemle Ne desem boş artık-SENDE GİTTİN YA! ************************************************** ************** Bilmem ki beni hiç anar mısın? Unuttun mu yoksa, hatırlar mısın? Söyle; eskisinden bahtiyar mısın? Seninle doluyken aldığım nefes Bitirdi bu aşkı sendeki heves 'Çekinme, sor' diyor içimden bir ses Nasılsın sevgilim, nasılsın bugün? ************************************************** ************** Umutlarımın mavisini alıp gittin Denizlerimin mavisini çalıp gittin Masmavi dünyama Simsiyah bir çivi çakıp gittin... Gittin Ve sen de her yalan gibi Bittin.. ************************************************** ************** Bir mavi gecede başlamıştı sevdamız Ve maviye çalmıştı bütün umutlarım o gece Unutturmuştun bana karanlığın siyah olduğunu Ve gözlerinde farkettim ilk kez Bütün gecelerin mavi olduğunu
MR.SAW
*Semadaki tüm yıldızlar sönünce, Gözlerinde gecenin yalnızlığını hissedince, İçten içe muhtaç olunca bir dost sohbetine, Unutma ki seni düşünen bir var bu şehirde.... ************************************************** **************** *Hayallere dalıp gitmem ben, Çünkü tek hayalim sensin benim! Hiçbirşey isteyemem ben Çünkü birtek istediğim sensin benim. ************************************************** **************** *Aşkınla sararıp solacak kadar, Sevginle bahtiyar olacak kadar Uğruna canımı verecek kadar seviyorum desem inanırmısın ? ************************************************** **************** *Belki hatıralar unutulup gidecek, Belki bu sevgier yok olup eriyecek, Ama şunu unutma, Bu kalp sonsuza dek seni sevecek... ************************************************** **************** *Gecenin karanlığında, güneşin ışığında, Suyun damlasında, selin coşkusunda Kimi yanımdasın kimi rüyamda Ama hep aklımdasın sakın unutma... ************************************************** **************** *Bırakma beni sevdiğim gidişine dayanamam, Hasret gözyaşlarımla kendimi avutamam, Dönerim dersin ama kadere inanamam, Bıraktığın anılarla sensiz yaşayamam... ************************************************** **************** *Gördüğüm en güzel rüya senin olduğun, Duyduğum en derin sevgi senin eserin, Gördüğüm en güzel dünya senin gözlerin, Ve kurduğum en güzel hayal sensin. ************************************************** **************** *Gül bahçesinde geçse de ömrüm , Senin üstüne gül koklamam gülüm! Seni koklamak olsa da ölüm , İnan uğrunda ölmeye değersin gülüm ************************************************** **************** *Ne zaman tutsam ellerini, Gözlerimin önünden mevsimler geçer. Ne zaman gözlerin gözlerime değse Samanyolundan bir yıldız düşer... ************************************************** **************** *Dünya unutursa dönmeyi, Rüzgar unutursa esmeyi, Aşıklar unutursa sevmeyi, Belki o zaman unuturum seni ************************************************** **************** *Bir an buruk bir acı saplanırsa yüreğine, gözlerin zamansız takılırsa, kulakların zamansız deli gibi çınlarsa bil ki bir yerlerde özlemişsindir ************************************************** **************** Sevgilerin en güzeli seni sevmek, Özlemlerin en güzeli seni özlemek, Ve hayatın tadı sabah kalktığımda, Senin varolduğunu bilmek...
MR.SAW
Yanağına konan kar tanesi eriyip dudaklarına indiğinde, Hissettiğin o bir damla serinliği benimle paylaşmak istersen, Yönünü rüzgara dön ben o rüzgardayım... ************************************************** ***************
Kucaklamaya kollarının yetmeyeceği bir ağaç , bir tohumla başlar ; En uzun yolculuklar bir adımla başlar; Gerçek sevgiler ise küçük bir tebessümle başlar. ************************************************** ***************
Seni unutmak zor anlatmaksa imkansız, Sen unutuldukca hatırlanan, Anlattıkca bitmeyensin meleğim.. ************************************************** ***************
Seni uzaktan sevmeyi, bana bakmadan görmeyi, Seni duymadan dinlemeyi, gözyaşlarımla gülmeyi Ve kavuşmak için sabretmeyi, Her şeyi öğrendim ama sensiz olmayı asla... ************************************************** ***************
Duygular vardır anlatılamayan..sevgiler vardır kelimelere sığmayan... Bakışlar vardır insanı ömür boyu ağlatan...yollar vardır aşılması güç olan. Kalpler vardır acılarla parçalanan, ve insanlar vardır hiç unutulmayan. Sanma beni sevipte bırakanlardan. Benim sevgim mezara kadar olanlardan... ************************************************** ***************
Bir Çiçeğin açmak için sebepler bulduğu gibi, Yaşama dair sebepler bulmak için yaşıyorum... Eğer bir gün gelir de yaşamak için bir sebep bulamazsam; Ölmek için bir sebep bulmuşum demektir ************************************************** *************** Bir yudum zehir olsan, bir an bile düşünmeden seni içerdim, Sırf seninle bir olmak ve seni içimde hissetmek için. ************************************************** ***************
Sevgilim bilki senden uzak ne güzellikleri avutur beni bu şehrin, nede yıldızlı akşamları!... özlemin bir nehir olmuş YARAR GİDER İÇİMDEKİ DAĞLARI ************************************************** ***************
Seni seviyorum kelimesini sana benden başka kimse söylemesin, Yalnız bana sakla dudaklarını seni benden başka kimse öpmesin, Ne olurdu her seven sevilse sanki, bu dünyada aşktan güzel ne var ki, Gel kollarıma öyle sarıl ki kimsenin çözmeye gücü yetmesin. ************************************************** ***************
Seni niyemi seviyorum geçmişin içinde kaybolmuş beni Yeniden hayata döndürdüğün için çok ama çok seviyorum. ************************************************** ***************
Kalbin hangi sevgi için çarpıyorsa yeni doğan günün güneşi Seni ona kavuştursun. ************************************************** ***************
Hayatın en güzel anı herşeyden vazgeçtiğiniz zaman Sizi hayata bağlıyan biri olduğunu düşündüğünüz andır. ************************************************** ***************
Sen benim gözlerimde saf bir gerçek, Yüreğime bahar getiren bir çiçeksin. Sen bedenimdeki yumuşak kudret, Gönül bahçemde uçuşan bir kelebeksin.. ************************************************** ***************
Ben sana mecburum bilemezsin, adını mıh gibi tutuyorum aklımda İçimi seninle ısıtıyorum bir yaşamak düşünsem "sus" deyip adınla başlıyorum. ************************************************** ***************
Sevgili binlerce insan arasından gönül gözüyle görüp ayrı bir kimlik verdiğimizdi Her sözü büyü olan, dokunduğu herşeyi kutsallaştıran muhteşem insandı. ************************************************** ***************
Seni yüreğimden atabilsem atamıyorum, Seni gözlerimden silebilsem silemiyorum Sensizlik acısını çekemiyorum, Dönersen diye koştum camlara Ama yoksun yine yok.. ************************************************** ***************
Her sabah uyanıp yüzünü güneşe verdiğinde, Gücünü alamazsın sıcak sevgilerden, Unutma sakın bir sevgi bin sevgi doğurur ve O sevgilerden yepyeni bir dünya kurulur.. ************************************************** ***************
Ben Toprağım suyum sensin, ben yaprağım dalım sensin İlkbaharım yazım sensin sensiz hayat çekilmiyor. ************************************************** *************** Gördüğüm en güzel rüya senin olduğun, Duyduğum en derin sevgisenin eserin, Gördüğüm en güzel dünya senin gözlerin, Ve kurduğum en güzel hayal sensin. ************************************************** ***************
Aşka burun kıvırmayin o çöl ortasında yemyeşil bir bahçedir. O bahçeye layık bir bahçıvan olmak için, Her bitkinin sürekli bakıma ihtiyaci olduğunu unutmayın. ************************************************** ***************
Eğer öldüysen, şu anda yıldızlara uzanırsan, yıldızların ışıklarını topla. Taç şeklinde saçlarının arasında sonsuza dek parlasın. ************************************************** ***************
Seni seviyorum diyebiliyorsam Bu sende bütün insanlığı , Bir anlamda bütün canlı olan herşeyi, Ve yine sende kendimi seviyorum demektir. ************************************************** ***************
Gül bahçesinde geçse de ömrüm , Senin üstüne gül koklamam gülüm! Seni koklamak olsa da ölüm , İnan uğrunda ölmeye değersin gülüm ************************************************** ***************
Sevmek saçak altına sığınan göçmen kuşun, Kar tanecikleri arasında uçuşan beyaz tüyünü görebilmektir. ************************************************** ***************
Ben seni dün sevmedim çünkü dün bitti. Ben seni bugün sevmedim çünkü bugün bitecek. Ben seni yarın sevdim çünkü yarınlar hiç bitmeyecek ************************************************** ***************
Mehtap sularda gümüşten bir iz bırakırken, Gökte yıldızlar parlıyordu. Yalnız kaldığım günler ve geceler, Kalbim her yerde seni arıyordu. ************************************************** *************** Yaşamın kaynağı sevgiyse eğer, Sevgi mutluluk, mutluluk paylaşmak, Paylaşmak dostluk, dostluk hatırlanmak, Hatırlanmak unutulmamaksa eğer, demekki sevilmişiz. ************************************************** ***************
Eğer birgün bulusacağımız yere gelemezsem. Dünyanın bütün renklerinden oluşan bir demet çiçek yaptır. Çünkü beni senden ayıracak olan tek kuvvet, Ölüm beni yakalamış demektir. ************************************************** ***************
Sevmek seni seviyorum demek değil..... Seni seviyorum derken titremektir.. ************************************************** ***************
Karlı bir çam ormanında nefes almak bahtiyarlığına benzer seni sevmek..
************************************************** *************** Yüzünü alıyorum elime yaşam budur , Bir gülün akşamı da budur Seninle doğmak yeryüzüne her sabah Ve silinmek seninle. ************************************************** ***************
Sen yollara yürürsen , çiçekler de yürür, şaşarım gülüşünün ardından güneş doğmazsa, Bir çocuk kapıları kırıp kırlara koşmazsa, Sen ufuk çizgisinin düşüncesiyle özgür, Gülüşü ışık olupta yüzüme akan düş, Sen uzak kıyıların adamı, Sen benim yüreğimde açan gülsün.. ************************************************** ***************
Sevgilim yalan söylersem sana, kopsun ve mahrum kalsın dilim Sana " SENİ SEVİYORUM" deme bahtiyarlığından sevgilim, Yalan yazarsam sana kurusun ve mahkum kalsın elim ,okşayabilmek saadetinden seni Sevgilim yalan söylerse sana gözlerim iki damla gözyaşı gibi avuçlarıma aksınlar Ve göremesinler seni birdaha.
************************************************** *************** Bana geleceksen herşeyinle benim olarak gel. Bir emanet gibi geldikten sonra, Yanımda olmanın ne anlamı kalır ki ************************************************** *************** Seni Sen olduğun için değil , Seni bende bulduğum için seviyorum . ************************************************** ***************
Güneşin doğduğu da bir gerçek battığı da... Kalbimin attığı da bir gerçek, günün bittiği de.. Ne çıkar tüm gerçekleri saysak tek tek. Seni Seviyorum ya, iste o en büyük gerçek... ************************************************** ***************
Özlemek güzel şeydir, özlüyorsa Özlenen Beklemek güzel şeydir, gelecekse beklenen Sevmek güzel şeydir, seviyorsa sevilen... ************************************************** ***************
Benim sevgim, zaman ve uzaklıkla sınırlı değildir. Zamanı kaldırınca aynı andayız. Uzaklığı kaldırınca aynı yerdeyiz. O zaman her an ve her yerde seninle birlikteyiz... ************************************************** ***************
Aşk yaşanır anlatılmaz..
************************************************** *************** Kalbim seni unutacak kadar hainse, Ellerim onu parçalayacak kadar asidir.
************************************************** *************** Sevdigini özgür bırak , Geri gelirse o senindir Geri gelmezse, zaten hiç senin olmamıştır... ************************************************** ***************
Eğer çölde açan bir çiçek olsan Seni kurutmamak için hep ağlardım. Gözyaşımda bir damla olsaydın, Seni kaybetmemek için asla ağlamazdım
MR.SAW
Bir gün hayatin bütün güzelliklerinden vazgeçip ölüme sessiz sedasız gitmek istersen, yanıma gel ki sana sensiz yaşamanın, sensiz olmanın ölüm olduğunu göstereyim... ************************************************** ************** Elimden Tuttular Ne Yüzüme Güldüler , Nede Bir Gün Olsun Ölümüne Sevdiler. Ben Sevdim Başkasına Verdiler. Bana Bu Dünyada Mutluluk Harammiş meğer ************************************************** ************** Biraz seni bilirler, biraz beni Ama ne bilirler, Bu delinin seni deli gibi sevdiğini. ************************************************** ************** Sarı giyer güneş olursun, Mavi giyer deniz olursun, Siyah giyer matem olursun, Kim bilir belki bir gün, Beyaz giyer benim olursun ************************************************** ************** Bir gül olmak isterdim, Dalımdan koptuğum an yalnız senin için kopayım ve yalnız senin için avuçlarında solayım diye bitanem ************************************************** ************** Ayak ucumda başladı sevgi... ...Simdi başımın tepesinde oluşan bir düşünce yığınıyla bulutlardan aşağı hızla düşüyorum, dua ediyorum paraşütüm açılsın ************************************************** ************** kimbilir hangi aksam güneşle beraber bende söneceğim kimbilir hangi ellerden son suyumu içeceğim belki göremeden öleceğim fakat yinede seni 'EBEDiYEN SEVECEGiM' ************************************************** ************** Denizlerden kağıt,yosunlardan kalem yaptım,her yere seni seviyorum yazdım,ama sen aptalsın,inandın,cünki ben seni sevmedim,sana taptım ************************************************** ************** Dünyada 2 renk gül olsun,biri kırmızı diğeri beyaz,sen beni unutursan kırmızılar solsun,ben seni unutursam beyazlar kefenim olsun ************************************************** ************** Güllerin Hepsi Güzeldir Ama Senin Kadar Değil, Seni Herkes Sever Ama benim Kadar Değil ************************************************** ************** Eğer sen bana gözlerinle değil de kalbinle bakmış olsaydın seni ne kadar sevdiğimi çok iyi anlardın ************************************************** ************** Seni 1000 kişi seviyorsa bil ki ben onlardan biriyim ,Seni 100 kişi seviyorsa bilki ben onların içindeyim,seni 1 kişi seviyorsa bil ki o benim, seni kimse sevmiyorsa bil ki ben ölmüşümdür ************************************************** ************** Dostluk,güzellik ve sevgi kavramlarnın sözlük anlamlarını değiştirmek mümkün olsaydı ben senin isminle değiştirmek isterdim ************************************************** ************** Benim kalbimi kırmak suya yazı yazmak kadar zordur... Benim gönlümü almak güneşe dokunmak kadar zordur... Sen suya yazı yazmayı başardın. Simdi güneşin batmasını bekle ************************************************** ************** Gözlerin Nehir,Kirpiklerin Köprü Olsun,Ben Tam Üzerinden Geçerken ipler Kopsun,Düştüğüm O Yer DUDAKLARIN OLSUN ************************************************** ************** damlalar olup dudaklarıma aksan,dalgalar olup gönlüme çarpsan,ateş olup kalbimi yaksanda,bilki;dudaklarımdaki damla,gönlümdeki damlalar o ateşi asla söndüremez ************************************************** ************** İnsanın kendi sevgisi üzerine aldatmacalar yapması yapabileceği en korkunç hiledir. bu hile o anda yada sonsuza değin onarılamayacak sürekli kayıplara neden olur. ************************************************** ************** rüyalarımda yeşillen.yaban gülleri zambaklar toplayayım adına.yapraklarına ismini yazıp,rüzgarın eline tutuşturayım.rüzgarı yüreğinde hisset ************************************************** ************** uyanınca insanı uyandığına pişman eden geriye dönmek isteyipta dönemiyince çaresizlikten insanı kahreden hayatta sadece 1kez görülebilcek harika 1rüyaydın sen ************************************************** ************** bir gün eğer aklına ben gelirsem kalbinin sesini dinle nasıl çarpıyor nasıl obütün özlemlerin birleştiği yerde bilki seni bekliyorum yalnız sen ************************************************** ************** senin sevgini doldurdum senin sevgini içeceğim gözlerime senin hayalini çizdim seni seyredeceğim. ilk defa seni sevdim ölene kadar seni seveceğim.AŞKIM ************************************************** ************** şu gönlümü sana değil ılgıt ılgıt yele verseydim. bu gönlümü sana değil boz bulanık sele verseydim. ama nedendir bilmiyorum seni cookk seviyorum ************************************************** ************** Bir çiçeğim vardı, adını aşk koydum; KOPARDILAR, Bir çiçeğim vardı, adını sevgi koydum; SOLDURDULAR, şimdi yine bir çiçeğim var, adınıızdırap koydum; NE KOPARAN VAR, NE SOLDURAN ************************************************** ************** gül renği akşamların bitimsiz rengi,sevginin hüzünle buluştuğu çizği,aşka yakılan ağıt,gel tut ellerimden artık bunca hasret yetmezmi ************************************************** ************** Her satırıma seni nasıl sevdigimi Binlerce defa yazmak isterdim Elimden gelse "O" güzel adını Aşk bahçemin en güzel ağacına Altın harflerle kazımak isterdim
MR.SAW
her günün gecesi düs dolu seherdeyim her gecenin gündüzü sana ucan kusta esen yeldeyim...
yanlizlik ömrümce tanimadigim bir yabanciydi onunla simdilerle birlikte uyaniyoruz!!! ************************************************** *************** ölüm dedigin nedirki gülüm ben senin icin yasamayi göze almisim.... ************************************************** *************** hep beni kimse sevmiyorki derdin usulcacik sokulup yüregine "ben" demek isterdim... ************************************************** *************** an gelir insan gülerken aglarmis göz yaslari sel olup kalbine akarmis kahkaha bir maske derler bilirmisin insan sevdigin ayrilinca bu maskeyi takarmis... ************************************************** *************** keske yanlizligim kadar yanimda olsan keske yanlizligimla paylastigimi senle paylassaydim keske senin adin yanlizlik olsaydida ben hep yanliz kalsaydim!!!! ************************************************** *************** en büyük hatam seni sevmek degil senin beni sevmeni beklemekti... ************************************************** *************** geceleri uzaklarda ciglik olur sesim yosun kokusundan keskindir sana olan özlemim bu sabah sirf senin icin aralandi gözlerim günaydin benim herseyim!!! ************************************************** *************** gözlerine baktikca aglasada gözlerim aglamak icin de olsa gözlerini özledim....
MR.SAW
* Dün kopan bir yapraktı,düşen bir kuru daldı Bugünden güzel değil bulacağın yarında Aç ellerini bir bak yanan avuçlarında Dün gitmiş yarın yok bize bir bugün kaldı
* Beni çağırdığını bir defa duyabilsem Avuçlarımda ateş, yorgun gözlerimde nem Aşarak denizleri bir gün kapına gelsem Başımı duvarlara vurup ölsem diyorum
* Her şey sağır içimde ne şiir ne musiki Dünyadan bezginliğim dünyalar kadar eski Öylesine çözülmüş, öyle dağılmışım ki Bu ne bitmez ayrılık bu ne özlem diyorum.
* Bir pınarsın içilen ama hiç kanılmayan Seveni yanıltmayan, sevince yanılmayan Özlenen sen, özleyen sen, özleten sen Varken doyulmayansın, yokken dayanılmayan.
* Bir gün anlarsın hayal kurmayı; Beklemeyi, ümit etmeyi. Lanet edersin yaşadığına... Maziden ne kalmışsa yırtar atarsın.. Seni sevdiğimi işte o gün anlarsın.
* Dayanmak zor yalnızlığına akşamların Unutmak mümkün değil seni bir şarkı gibi Ağır ağır ilerleyen bu zaman içinde Her an bir sarhoşluktur sensizliğin verdiği.
* Bütün kadehlerimi hep sana adıyorum Hep senin için bu bir bir boşalan şişeler Umutsuzluğum, sarhoşluğum senin eserin Senin yüzünden bu delicesine içmeler.
* Gözleri namuslu namuslu parlar insanların Gökyüzü inadına mavi Yaşamak inadına güzel Bu şehirde sen varsan...
* Seni görmediğim günler Karanlıktayım, katran gecelerdeyim Cehennem misali bir yerdeyim Bir demir nasıl paslanır, bir elma nasıl çürürse İşte öyleyim...
* Bir daha dünyaya gelsem Yine seni severdim Beni üzesin diye Beni deli divane edesin diye.
* Şarkısız ve sensiz kaldığım nice akşamlar Gözlerin geçer aklımdan özlemler içinde Gözlerin bir çigan müziği güzelliğinde Kirpiklerinde keman, bebeklerinde gitar...
* Kazımak ulu ağaç gövdelerine adımızı Yazmak her şeyi bir bir kumların üstüne O her işkenceye mahkum olmuşluğumuz O çok sevmek, daha çok sevmek günden güne.
* Sen bastığın yerde çiçeklerin büyüdüğü Her zaman en güzel, her yerde eşsiz Sen yaprak, sen köpük, sen kuş tüyü Sen sevgi nehirlerimin aktığı büyük deniz.
* Ne zaman seni düşünsem yaşamak güzel Bir bahar bahçesi olur güz bahçeleri En karanlıklarda bile uzanır bir el Kendiliğinden açar sabaha perdeleri.
* Ne olurdu saadetlerin en büyüğü İşte ellerimde al, diyebilseydim Anlardın ve hiç gitmezdin, değil mi Bir gün olduğun gibi kal diyebilseydim.
Meangirl
Konu: Geri: SmS SözLeRiNDe SoN GüNDeM DeV aRSiV... Cuma Tem. 18, 2008 12:40 pm
owwww...harbiden de dev arşiv...eline saqlık JERRY...:)
MR.SAW
Konu: Geri: SmS SözLeRiNDe SoN GüNDeM DeV aRSiV... Cuma Tem. 18, 2008 3:28 pm
sagoLL .!
MR.SAW
Konu: Geri: SmS SözLeRiNDe SoN GüNDeM DeV aRSiV... Cuma Tem. 18, 2008 3:35 pm
DewaMMM
BİRGÜN BENİ SEVDİĞİNİ ANLAYIP GERİ DÖNERSEN BENİ BULAMAYACAKSIN.. ASLINDA SANA OLAN SEVGİM GİTTİĞİNDE BİTMEYECEK.. AMA DÖNDÜĞÜN ZAMAN DA SENİN OLMAYACAK...
GÖRMEDİĞİMDEN DEĞİL YANIMDA OLSAN YİNE ÖZLERDİM.. VE BİL BU KADAR SEVMEM SENDEN DEĞİL.. GİTSEN BENDEN.. BEN GİDİŞİNİ BİLE SEVERİM.. ARAMIZDA HEP AYNI FARK SEN GİTMEYİ BİLİRSİN.. BEN SEVMEYİ..
YÜZÜNÜ GÖRMEDİĞİM BİR GÜNDE SESİNİ DUYABİLME UMUDU İLE YAŞADIĞIM HAYAT YÜZÜNÜM GÖREMEDİĞİM İÇİN ÇEKİLMEZ OLSA DA SESİNİ DUYABİLSİĞİM İÇİN YAŞANMAYA DEĞER..
SENİ SENSİZ DÜŞÜNMEK GÖRMEK AMA DOKUNAMAMAK YANINDA OLMAK FAKAT ELİNİ TUTAMAMAK NEDİR BİLİRMİSİN? BU ACELE YAŞAMAYI ANLIYABİLİRMİSİN? SEBEPSİZCE SEVEBİLİRMİSİN BENİ? TANIYABİLİRMİSİN İÇİMDE Kİ SENİ?
Senden kopmuş olsam hala hayalin durmazdı karşımda Seni sevmeseydim eğer avazım çıktığı kadar bağırmazdım dağlara Sensiz geçseydi günler isyan etmezdim seni gizleyen geceye Hayalin yetseydi bana tutmak istemezdim sıcacık elini Ve eğer ömür yetseydi sevmek isterdim seni yüzyıllar boyu!
YOLCULUKLARDA TUHAF OLUYORUM.. BU ŞEHİRDEN HER GİDİŞİMDE ŞEHRİ SANKİ BEN UĞURLUYORUM SEN BENDEN GİDELİ ÇOK OLDU AMA BEN HER GİDİŞİMDE HALA SANA EL SALLIYORUM..
BİR TEK SENİN GÖREBİLECEĞİN YERDEN SANA GÜLÜMSÜYORUM ONLARIN DUYDUKLARI KAHKALARIM DEĞİL.. AŞKI TARİF GEREKİRSE SANA ANLATAYIM AŞK NE BİLİYOR MUSUN?? BENİM SANA YAŞADIĞIM.. SENİN DURMADAN ÜSTÜNE BASTIĞIN..
GÖZLERİNE BAKARKEN UMRUMDA DEĞİL MEVSİMLER.. GÜLÜŞÜN HEP DENİZ KENARI BANA SEN BİR ADIM ATTIĞINDA GÖRECEKSİN ELİNDE BALONLARDA BEKLEYEN O BENİM.. ALDIĞIM EN DERİN NEFES SENSİN.. NEFES ALIYORUM AMA HALA BULAMADIM SENİ.. ''BEN SANA YANARKEN... SEN KİM BİLİR NEREDE ÜŞÜYORSUN??''
SENSİZ DAR BANA BU İSTANBUL GÜLÜŞÜN OKYANUS ÜSTELİK EN MAVİSİ KOLLARIMI AÇTIM SEN SARANA KADAR BEKLİYORUM BAKTIM KOLLARIMA, AÇTIĞIM KADAR UNUTTUĞUM, AÇAMADIĞIM KADAR ÖZLEMİM.. BENİM UNUTTUĞUM KADARINI SEN ÖZLER MİSİN??
KALK GİT DİYORUM İÇİMDEN KALK GİT UZAĞA.. KULAĞINDA Kİ MÜZİK BİTENE KADAR YÜRÜ,, AĞLADIĞIN KADAR KOŞ.. AYA DOKUNANA KADAR YÜRÜ,, UZAKLAŞ.. DÜŞTÜĞÜN YER ONUN YAKINLARINA UZAK OLSUN....
MR.SAW
Şimdi gideceğim ama... Düşlerinle geleceğim. Geldiğimde sen olmaya devam et! Sen değilsen... Düş seslerinden umutsuzlaşır gelişim.
Çıkıp Bir ateş yakacak olsam sanırlar ki çağrıdır... Çağırmam... Rüzgârı arkasına almış bir yangındır... Korkarlar... Ben kimseyi korkutmak için doğmadım..
DUN YINE YAPAYALNIZ, DOLASTIM YOLLARDA...YAGMURLARIN ISLATTIGI, BOMBOS SOKAKLARDA.GOZLERIMDE YAS, KALBIMDE SIZI, UNUTMADIM SENI, UNUTAMADIM, UNUTAMADIM, NE OLUR ANLA BENI...
HAYATINDAKI UZUNTULER KUMSALDAKI AYAK IZLERI KADAR GECICI MUTLULUKLARSA MERMERE KAZINAN YAZILAR KADAR KALICI OLSUN...
MR.SAW
BIR BAKISIN MANASI, HIC BIR LISANDA YOKTUR, BIR BAKIS BAZEN SIFA, BAZEN ZEHIRLI BIR OKTUR, BIR BAKIS BIR ASIGA NELER NELER ANLATIR, BIR BAKIS BIR ASIGI SENELERCE AGLATIR...
Yalnız bir mevsim değil Yalnız bir bahar değil Her zaman her yerde bil Ya seninle ya sensiz! İstersen öldür beni İstersen güldür beni Gün gibi güneş gibi Ya seninle ya sensiz!
Hep böyle çocuksu mu bakar senin gözlerin? Hep böyle içinde uzak bir ışık mı yanar? Bakışlarında beni dinlendiren bir şey var; Kıyısındaymış gibi en sakin denizlerin...
Bir pınarsın içilen ama hiç kanılmayan Seveni yanıltmayan, sevince yanılmayan.Özlenen sen, özleyen sen, özleten sen Varken doyulmayansın, yokken dayanılmayan
Sevdalar Yüreğimden Göçerken Gözlerim Bir Tek Sana Ağlar. Gülüşün Hayatımın Dönüm Noktası Göz Yaşın Ölümümdür. Hayatın Sadece Gülücüklerin Tomurcuğu Olsun...
HAYATTA ÜÇ ŞEYİ SEVDİM;SENİ,KALBİMİ,ÜMİTETMEYİ;SENİ SEVDİM SENSİN DİYE,KALBİMİ SEVDİM SENİ SEVDİ DİYE,ÜMİT ETMEYİ SEVDİM BELKİ SEVERSİN DİYE!!!!
MR.SAW
SENİ SEVDİĞİMDE 13 YAŞINDAYDIM ASLINDA DAHA ÇOCUK SAYILIRDIM AMA BUNU ANCAK LİSEDE ANLADIM SANA BAĞLANDIKÇA BAĞLANDIM SENDE BENİ SEVERSİN SANDIM ASLINDA YANLIŞ KAPIYI ÇALDIM ŞİMDİ ÇOK ZOR GERİ DÖNMEK SENİ BIRAKIP BİR BAŞKASINI SEVMEK BEN BİR ŞEY ÖĞRENDİM ÇOK ZORMUŞ SEVİLMEDEN SEVMEK!
************************************************** ***************** SERSERİ DİYORLAR BANA BİR ELİMDE TESBİH BİR ELİMDE SİGARA MEYHANELER EVİM GECE GÜNDÜZ GEZERİM BANA BİR ADIM GELENE BEN BİN ADIM GİDERİM SANMAYINKİ SERSERİLER AĞLAMAZ SERSERİ AĞLARSA KİMSE SUSTURAMAZ İNANA Kİ SOSYETE KIZI HER İNSAN SERSERİ OLAMAZ!!!!
saate bakmaksızın kapısını çalabileceği bir dostu olmalı insanın 'nereden çıktın bu vakitte' dememeli yaprakları kanayan ruhuna merhem olmalı en mahrem sırlarınıverebilmelisin ona en derin yaralarını açabilmelisin rahatça !!
YA GÖZLERİN AKLIM DA YADA AKLIM ADINDA YA HAYALİN KARŞIMDA YADA SESİN KULAĞIMDA YA BEN CILDIRIYORUM YADA COK ÖZLÜYORUM YA ÖZLEMEK COK GÜZEL YADA ÖZLENEN COK ÖZEL...
Seni düşünürken, yüreğimi kaplayan bir sıcaklık, duygularımın sıcaklığı ile öyle hafifliyorum ki kanatlanıp uçmak, bir an önce sana ulaşmak istiyorum. Kalbimden kalemime, oradan yazdığım sözcüklere akan sevgim, sms satırları arasında sana ulaşsın, onu okuduğunda yüreğinde yeşeren sevgiyi sulasın, onu büyütsün...
Karanlık Aydınlıktan, Yalan doğrudan Kaçar, Güneş Yalnızda Olsa Etrafa Işık Saçar, Üzülme Doğruların Kaderidir Yalnızlık, Kargalar Sürü ile Kartallar Yalnız Uçar..........
Bir yildiz sec kendin icin gökyüzünden gözlerin gibi parlak, senin gibi tatli olsun, bir yildizda bana sec, parlakligi önemli degil yeterki sana yakin olsun!
************************************************** ***************** Ben seni dün sevmedim çünkü dün bitti ben seni bugün sevmedim çünkü bugün bitecek ben seni yarın sevdim çünkü yarınlar hiç bitmeyecek... ************************************************** ***************** Bana seni seviyorum dediğin zaman bu yalan bile olsa bu yalanı dunyanın bütün gerceklerine değişmeye hazırım(kuçuğume) ************************************************** ***************** Aşk insanın hem dostu hemde düşmanıdır. İnsanı onun gibi yıkan,onun gibi sevindiren birşey daha yoktur hayatta. ************************************************** ***************** Dünde bugünde yarında yüreginde yüregin kadar yanındayım kendini yalnız hissettiginde elini yüregine koy ben hep ordayım ************************************************** ***************** Ay ışığının aydınlattığı bir kumsala küçük bir dal parçasıyla seni seviyorum yazmak isterdim ama sen hırçın bir dalga olup silersin diye yazmaktan korktum!!! ************************************************** ***************** Mevsim ağlıyor bugün, özlüyor o aydınlık günlerini, ayrılıyor yapraklar ağaçlardan bir hasret rüzgarıyla. Bana Eylül'ü yaşatma ey sevgili!! ************************************************** ***************** Buruk bir duygu yuklenirse yuregine, gøzlerin zaman zaman dalarsa uzaklara, kulaklarin zamansiz deli gibi cinlarsa, bilki bir yerlerde deli gibi özlenmissindir. ************************************************** ***************** Yildizlar gøkyuzunde kayarken, melekler ise oynasirken, sen ise dalip beni dusunurken, seni daima kalbimin derinliklerinde izleyecegim ************************************************** ***************** Bir umut kusu ciz yuregime beyaz olsun tuyleri kalbin kadar temiz olsun Bır kanadı senın icin diger kanadıda sevdigin icin cırpsın ************************************************** ***************** Aşkların en soylusu birken birçok olandır sevginin en güzeli paylaşılan EMEKTİR Aşkların en soylusu birken birçok olandır çıkarsız ve sınırsız paylaşılan YÜREKTİR ************************************************** ***************** Deli bir yagmur olsam seni YAGDIGIM yerler kadar severdim. Deli bir rüzgar olsam seni ESTİGİM yerler kadar severdim. Ama ben sadece DELİYİM ve seni ALDIGIM HER NEFES KADAR ÇOK SEVİYORUM !!!! ************************************************** ***************** Güzelsin, şirinsin, şahanesin. Çektiğim çileme tek bahanesin. Melek mi? şeytan mı? bilmem ki nesin. Tuzaktan tuzağa atsan da olur ben seni seviyorum sen sevmesende olur. ************************************************** ***************** Duyuyorum sana dokunmanın ezikliğini ve düşünüyorum aşık olmanınrezilliğini inan yanındayken çekiyorum en çok hasretini!!! ************************************************** ***************** Aşkım var dağlar bilemez, sevgim var kimsenin aklı alamaz, birde sen varsın ya bir tanem dünyada kimse böyle sevemez... ************************************************** ***************** Bir ilk gibi yaşayacağım içimde,kalan son sevgi parçasını seninle, sakın ayrılmayalım aşkım ölsem bile ellerinde...