Konu: Berzah Şarkı Sözleri C.tesi Haz. 28, 2008 12:30 pm
Ta KENDIM
Verse I **********************************************************
zor mu kazandik zaferi heah cek git artik kayboldugun bir zamanda ( ha ) sen mi vardin derdi attim yaram vardi .. sen yaptin ! kaybolucaksam evet belkide ben yarin ! kaybettiklerim koydugum yerde yoktu hic bi zaman annemde yalan soyledi oysa inanmistim bir an simdi eski satirlarima baktim hep zarar ziyan alkolikse bu adam tek sucu mu sarmamak ? ah ahmak () neye yararki sor biraz .. yok derman moralim bozuk bu gece kanka zor zaman dur aman attigin her adim tok bi yalan kanar yaran pamuksu bi gecmise sil at kapan melankolik travmalarda yas on yediydi buyudukce artti derdi bu adam hic degismedi sevismedi iblisin karanliginda gun gecmedi bu bana verilen hediye ama bunu berk secmedi
düştü yüreğim haydi bas geç! kalbimi çaldın,bari yar deş! düştü hepsi,uyandı kalleş! ta kendim anladım,tükendi sabrım..
********* o gizemli diyara giris anahtari dosttan ben varmisim bak eger - sende yoksan gordum evet - megoloman tavirlar sen degil du$ledigim zaten olamaz ne ben sairim artik nede sen bi ilham periliginde kalmadi gordum bo$ laf armonilerimde duydugun melodisel agitlar satirlarda sen vardin bak simdi yoklar ne ruh ayrilmaz bedenden nede beden yaptiklarin aynasi bu nerde bedel ? sebep bendim demek bitti bitsin o zaman gozumde yas degil emin ol sana akan ilkmisin yoksa son mu ? zor mu ulasmak devami yok oyun bitti sonda yazdilar... ismimizde yok artik o satirlar yandi ilk sigaramdin ama son bi kibritim kaldi
düştü yüreğim haydi bas geç! kalbimi çaldın,bari yar deş! düştü hepsi,uyandı kalleş! ta kendim anladım,tükendi sabrım..
************ simdi biraz anla beni yada kulak ver vesaire anlaticak çok seyim var evet dinlemesende gittiginde coktu gece puslu karanlik ben icindeki tek isik o da kirik ... tanri sinadi birden aldi bi çok seyi alsin dedim bana birtek versin seni beni kurtaran oldu yine o kendi geri geldi bi çok seyim ama sen degildin kaybim oldu simdi sensizligin bugusu ellerimle yazmistim birden kayboldu satirlarim aglamakli sona koyuldu burda tek basimayim gozlerde dolu bu sefer cagre çok cesaratte bol oldu kalbimde sen vardin evet simdi yoksun manik depresif satirlarda can cekisen kelime iste seni anlaticak zaten ruhunda sahte !
MR.SAW
Konu: Geri: Berzah Şarkı Sözleri C.tesi Haz. 28, 2008 12:31 pm
Olu Dogmak ft Raziel
raziel verse :
Hayata dogdum olu ,zamana attim adimi soguktu uzerimde yillarin kan ortusu derin uykusundan uyandi sol gozum parmak aramda yandikca incelen kadinda kozuyle sondu ! Elimi cebime attim ayni bosluk ! beni sokakta takip eden ayni mutsuzluk somut soyut yolunda sudan sebeptim oysa ! intihara meilliydim ben mazi dedigim sarkilarda cikarci arkadaslar tele$la kactilar ! el actim karanlik ! sel aldi yillar ! 20 senemi murekkeple yikadim muebbet hapis hayatim ! surukle tut boynundan sirtimda yuktur yanlizligim dile gelen yine mi bi ben ! dogup olen yeniden yenilen ! gecemi aleve veremem ! savasin alemi alemin yuzu kan ! butun inanclarimi kirdi zaman ! kolarimda
Berzah Verse :
Bak olum kayip yarin olmaz ! sen unuttun ve bense durmaz gece çok saatim durmus yok zmaan gene gor o kabusu kan ter uyan ! yasananlar aynisi gecen gunun aynasi ! bak nasil tukendim simdi sende at asi ! bos bi sokak caddeler ve ben vardim ! her adimimda melodisi ruhuma akip ! sandim herkes dost sandim kimse dusman en buyuk dusmanimmis oysa yanimda olan yalan dolanda sizdiniz kayip gidende oysa ! zaman biterde kalir elbet kahpelerde orda ! hayata baktim sadece ! gercek diilmis kanka bir mezar kazdim kendime kendi bedenime ! bi masaldi yasananlarbende yasadim yazdim hayat bu oyunmus meger gercek sandim !
MR.SAW
Rahat Birak !
sabaha karsi 5:15 kabul edildi sevgi artik yalanlarla sundugum gercek oldu yarinim kayiplara karistim yokum artik gormez anlar bense takip eder sesini ozler bu adam olumum yakin hissiyatim gucluydu sundum gozlerin yok sozlerinde oylece ben sustum icimden gecenleri gordum kagida doktum ! oldum 1 gecede bedenimi ben gomdum ! sen gordun parcalandi her kelimede ruhum gercegi buldum sandim sahteydi huzurum ! uzdun ! guzuydun gozlerimin bekledi yagmurlari sozuydun ellerimden tek kelimede oldugu semaya çok uzak yukari bakip haykirdim sesim çok kisikmis bunu simdi anladim yazdim kalabalik icinde tek basimaydim beni anlayan uc bes kisi onlarda yanimdadir HAYKIRIN !
GORMEDIM GOZLERIM GORMEDI BIR KEZ SEVMEDIM SEVEMEDI KAHPEYDI HERKES OLMEDIM OLDURDU OLMEDI KIMSE ! BITTIMI BITMEDI BITTIM SIMDI BENDE
yine gecti biten onca gecen zamana bak gordugun karsinda dur bir de bana bak olucek herkes kalicak mi sandin soyle gordun iste bende oldum artik iste boyle sevmedim hic bi zaman sevemiycek yine beni siz yaptiniz ben degildim boyle ! istemiyorum artik calmasin telefonum aptal mesajlari okumadan siliyorum ! bitiyorum gun gectikce icimi dokuyorum bu ta kendim iste size soyluyorum dinle ! birkez daha olmaz berzah artik durmaz lafim anlayana anlamyana kumpas fan man istemiyorum beni bana birakin ! dinlemeyin isterseniz hadi burdan yol alin sevmiyorum kimseyi ben kendimden baska kotu olmaya siz zorladiniz yalanlarada !
MR.SAW
OLMADI YINE
sonu gelir her bireyin var yanlizlik ben eminim gecip gider tum zamanlar 1 kez doner sene gibi karmasadir cogu zaman yorulur hatirla film misali geri verin aklimi zorda kaldi kim ki zalim zaman yok artik sevgin somut hic soyleme soyut kavramlarda oynadigim bu oyun bir korebe icimdeki cocuktu aglayan çok sene once bulamadim artik onu kayboldum gene boyle nerdesin die sorar oldu kalpten gelen sesler kaderi boyle yazilmissa bilinmez neden sen gel don bak arkana kayiplar bir kez olsn tut elimi acitan hayat degil sevgi hadi dur eminim yoktu hicbir zaman umutlar coktan olmus bir sair var icimde sevgisi yoksa kormus ruhum ebedi karanlikta bedenim ise mefta tenha akillar bulunmadi kimki kimse deha
bugun diger gunden farkli biraz esti ruzgar sonu yok biliyorum seneler hep eski dusman kendimi kaybettigim yerde yoktu hic son bahar hasretini cektigim yagmurlardi ki çok kanar olmaz artik geri donusu olmayan bi arbede yasanilan yasanacagin s onucu bu ki kac kere sevmek uzaktan da olsa guzeldi hep aslinda hayatta kendimden once gelen sirada sen baslica ruyalarim çok karamsar sen olmayinca icinde elden gelen umutlar sende dolmayinca hicim be kaybettigim bi benligimde keder oldu kime ? alemi degistirdim 1 bardak doldu doldur yine sonsuzlugu ramak kaldi sor neden niye aski donusturdu birden benden kine dur artik zor alistim ben sensizlige ama çok cabuk alistin sen bensizlige
MR.SAW
Beyinde Dans Et !
Berzah cakti mi boyle beat cakar ! beni mi halledecekmis bi kactane cakal zarlar atildi atildi mi fark ! aramiz 10 km rahat mi kacti rakamlar aksin paralarda ib*e ! 200 den assa gormedi ibre ! 7 sene once alemim berzah ! çok zaman gecti zaatiniz mahlas ! kaldi mi keyfim derdimi zapt et ! tanrim nazarimi dusmani katl et ! F*ck that ! zorladi hasmimi ! hadi moruk hisset basslari ! keyif mi kaciracak bi kactane kahp* alkol çok oldu ic bi sicak kahvee ! gel kendine ben beni buldum sardimi darda mi s*ktr et dusmani !
BERZAH - GORMEDIM ISMINI GEL LAYN ! BOZMADIM MORALIMI BASSLAAR - BEYININDE DANS ET ! MUZIK BU LAYN F*CK BAD !
MR.SAW
Gunaydin De Ft. Marco
akildan bi sayi tut ve onu carp ikiyle derdim iste o kadardi simdi bitti gitti ve artik emin adimlar gozler bi daha dolmaz orosp*dan arkadaş olur cocugundan olmaz dile kolay 5 sene ayni havayi solu bir gece mesajla irkil ve bitsin oyunu ibrati alem et herkese ac konuyu bugunler de kotu ben oldun iki etti bu
para yok kanka evet gercek bu tanri sinadi beni aldi geri koydu simdi bilinen bi kiymet birde giden sen ruyam ruyalarda bilki yokum ben
MR.SAW
Bir Masaldi Belki
Bak ben yokum artik sende bende cektigim cile bitti nerde ! ah yanlizlik vurmus hemde kalbime dal dibe bak orda sevgimi al yine tavirlara terazi lazimmis anladim sen beni biraktin tutuklu kaldim sandim bi hoscakal ve derinden gelen sevgi duymak iste sesimi yok berzah gitti up-uzun bi yoldaki u-ffacik insanlar kup- kuru gozlerimde damla yaslar ask diil bu kanka evet ! ibadet sevgi bitmez sadece saklanir ilalebet simdi kazanan herkes kaybedende sahte kalkip gitmek istediginde kelepce kalpte yaktim gitti hepsini bu gundu yazilan bitti simdi dedigimde huzunlu satirlar
Bak simdi kapanmaz artik hersey bugulu sevgim senle baslamisti sende son buldu sen istedin hepsini bende yazdim simdi bitti tekrar .. tekrar yanliz bilmen gereksiz icimden gecti hersey bildiklerin kadar wardi bilmedigin seyler titrer ellerimde sarap misali yillik bir an yeterdi senle olsada bardak kirik gozlerimden kacmadi merakliydi tavrim gordugumde o satirlari tebessum aldi anlamana gerek yok artik ne beni ne sozleri bitti benimle birlikte beklerdim gelsin her zaman acik bi kapi en arka safhada demistim ucsa gunes dogar batidan sahip olduklarin bendim ve sona erdim hala bitmedi bak benimde sevgim herseyim
MR.SAW
Ne Ruya Nede Kabus
kaybeder herkes kimse anlamaz dinlemez kaybeder kazananda zaman durur gecmez yasadiklarin gercek sandigin o zamanda silahlar kalpten vurur yikilirsin bi anda
eller tutmak ister gozlerinse kilitli rahatsiz eder bakislar amac belli kalem bagimli kagida bendim sana sundugumda kalbimi zaman çok gec anla
kim bilebilir yada kim karisir sana aklima takilan birkac cumle simdi kagitta satir basinda uzulen bi cocuktu o zaman simdi nokta oldum cumle sonuna konan
film gibi yasananlar birazda melodik uyandiginda bitmesi ise traji komik ! icinden gecenleri bak bana anlarim ! yak simdi hepsini arkadaş kalalim
bak yine seni sormus ruyalarim korku dolu kelimeye çok yakin ! ne masaldi nede gercek hepsi yalan sanirim !
bak yine seni sormus ruyalarim gecelerde yine ben yalin ne ruyaydi nede kabus hepsi du$tu sanirim
inanmadim yazdiklarima kimi zamanda gercekmis hepsi anla alkol damarda tatli bi tebessum ardina duser butun maskeler kirilan kalbi onarmism ben kac sefer
uyudugumda aklimda uyaninca kalbimde oldum bak ruyanda simdi sahiden ne olup bitecek artik bilinmez gecmesi gereken zamanda bak gecmez
olup biten çok acik yasananda oyle hepsi bos gecen bi kac yanliz kafiye olan ask sigaranin dumaninda sakli duman ucup gitti tahribati kaldi
kalbimin orta yerinden 1 ya$ akti sakli kalan hersey muzikle dansa kalkti gecip gitsin o zaman silindi yazdim yasanda yokmus simdi bitti anladim
MR.SAW
yazan cizen bi sair misralarda sen gormek istedigimde kader kurar al der ellerim titrer gereksiz bi tebessum ardi yazmak istedigim satirlarda sen vardin
olmez hic kimse yanliz basina gocmez kalbimde sen varken kalp durur ben gider sevgi biter sanirsin dondugumde kordugum cozmek imkansiz o sirada hissedilir onca huzun
duzensiz bi yasam ve uykusuz geceler birde kalabilaktan korktugumda akilda sen bir iki dialog eglence gulumsemeler bir anda karsima cikan sen yikilan ben
o sirada çok istedim gelip yanina konusmak sonrasini hatirlamiyorum sanirim zor ulasmak aklimdaki ani dusunup mutlu yakin sana film gibi yasananlar son yazamadim hala
bazen dusunuyorum seni nasil olurdu acaba sende dusun simdi sesim aklinda.. soyleyecek çok bisey yok yazicak çok ama cesaretim varsada sevgi duvar yolumda
eskiden guzel degildi oysa yagan yagmur simdi bi kac anlami var satirda son bulur kaybolur kimi zamanda kalabilik yutar o kalabaliktaki tek isik beni bulur isildar
bilmiyorsun neler yasiyorum sensizken senli hayat kuruyor kaderde degisir belki gunden gune eriyor sandim icimdeki sevgi korumus kendini sen gormesken beni
simdi yaklasiyor hersey fark ettim biliyorum icimde huzun var koyup gidemiyorum biliyorum bitecek mum misali erir ! bir ates yaktim ufledim sonmedii !
Kayipta Ruhum ft Rap-i Sad
son ver.. duygu selinde dert yok anla rol ver .. hayat oyununda sen de yok sanma zor zamanda gecer unuttuklarini yasa umutlarimi koydugum gunler gecti gitti darda
kanser hucre vucutta - eller uzanmis birak dedi beni artik - keder uslanmis gecmisi sildim kimi zaman oda yalanmis rahibe olan hayata parmak atan onlarmis
simdi durmus saatim zamanda akmaz durdu bir umut yeserdi acmadan soldu kac kisi dogru ! kac yalan goturur hayatin kahp* oldugunu bu gozler gorur
farkli degil hic bi zaman yasananlar kopya cekmeyi bilemedik biz hayatimiz zorda kumardi bu yasam hep ! dedi zar sen yaz gercegi yazan 3 kalem rapi sad ve berzah
ah kayipta ruhum yine beni bul yaz dediler yazdim yine buyum olum almis kaderde varsa ! yazmis berzah gercegi anla